Nyheter

N
ya öppettider KFS - Gott nytt år och välkommen tillbaka! Vi öppnar KFS studentbokhandel igen den 10 januari kl 9. Vi har öppet måndag-torsdag kl 9-17.30 samt fredagar kl 9-15.30, samma tider varje vecka (lunchstängt 11.25-11.55). Mycket av litteraturen finns redan hemma till LP3 och vi räknar med att det mesta har hunnit levereras till läsperiodstarten den 17 januari. Varmt välkommen att lämna in din gamla litteratur till vår populära andrahandsbokhandel.
G
od Jul önskar vi som jobbar på KFS - Tack för det gångna året och varmt välkommen tillbaka när vi öppnar våra portar igen den 10 januari kl 9. All litteratur som behövs till LP3 beräknas att vara på plats till kursstarten den 17 januari. God Jul önskar alla vi som jobbar på KFS studentbokhandel!
N
ya öppettider 2022 för KFS - Tack för att du svarat i vår KFSurvey. Vi har fått många förbättringsförslag, där vi nu bestämt oss för att genomföra ännu ett av dem: Styrelsen, som består av nuvarande och tidigare LTH-studenter, har idag beslutat om att ändra öppettiderna för KFS studentbokhandel med start 10 januari 2022. Måndag-torsdag kommer vi att ha öppet 9.00-17.30 och på fredagar 9.00-15.30 (lunchstängt 11.25-11.55). Det blir samma öppettider varje vecka. Varmt välkommen!
N
y personal på KFS - KFS är ju vår egen bokhandel, så vi lyssnar extra mycket på våra kunder. Ni har önskat en förändring, och här kommer den. Från oc19h med denna vecka (v46) kommer bokhandeln till största del bemannas med studenter. Många är nyanställda, så ha lite tålamod med att vissa saker kan ta längre tid. Denna förändring är beslutad av KFS styrelse, som består av nuvarande och tidigare studenter vid LTH. Om du har några frågor eller idéer är du välkommen att maila info@kfsab.se.
V
åra öppettider - KFS ansvarar inte för öppettiderna angivna av Google.